Flere strømuttak på jobb? Start på gulvet

Publisert 30. august 2022

Stikkontakter i gulvet er praktisk i en rekke arbeidsmiljøer. Bli inspirert av smarte løsninger som effektiviserer arbeidsdagen.

Mange har kjent på frustrasjonen over for få strømuttak på jobben, eller på irritasjonen over at stikkontaktene er plassert en helt annen plass enn der de trengs. Heldigvis finnes det smarte løsninger.

Strømuttak i gulvet

Du kan gjøre gulvet i alt fra kontor- og næringsbygg til sykehus og skoler mer funksjonelt med strømuttak i gulvet. Serien Unica System+ fra Schneider Electric består av flere varianter i plast og metall og er gode alternativ for de fleste. Sistnevnte er en helt ny serie basert på tilbakemeldinger fra brukere.

 

– Gulvboksene passer til alle typer bygg som trenger enkel tilgang til strøm. Typiske steder er store næringslokaler, møterom, kontorer, hoteller, bilbutikker og på hjemmekontor. Bruksmulighetene er mange, sier Deepesh Sharma i Schneider Electric.

En viktig fordel med Unica System+ er at produktene er hardføre og kommer med en smart funksjon som sikrer ekstra lang levetid og varig estetikk.

– De nye gulvboksene har en smart funksjon som sørger for at jordingen som holder boksen og lokket sammen ikke blir ødelagt dersom det faller av. Før måtte man bytte hele lokket, men nå kan lokket løsnes og settes på plass igjen, forteller Sharma.

Gulvboksene i Unica System+-serien tåler opp til 2,6 tonn. Det betyr blant annet at man kan kjøre over dem. I bilbutikker er dette veldig aktuelt.

montering av strømuttak i gulv med fokus på arbeidskoffert og verktøy.
ALLSIDIG: Gulvuttakene og boksene fra Schneider Electric kan monteres i ulike gulv og kan tilpasses ulike gulvbelegg.

Praktiske og fleksible løsninger til kontoret

Unica System+ er en serie med mange ulike produkter, blant annet grenstaver og bordenheter. Det er en populær og fleksibel løsning i store og små kontorfellesskap.

– Grenstavene våre er veldig estetiske, bevegelige og kan tilpasses med forskjellige funksjoner og tilbehør, sier Sharma.

oversiktsbilde av moderne kontor med gulv og møbler i lyst treverk og med mann som arbeider på laptop ved rundt ståbord.
PRAKTISK LØSNING: Grenstaver egner seg blant annet ypperlig til presentasjons-bord på kontoret.

Grenstavene har en klassisk konstruksjon basert på en aluminiumsprofil med gummikabel-belegg og uten synlige kabler. De kommer i fargene hvit og antrasitt med bord eller med håndtak.

Tips: Høye grenstaver egner seg utmerket i næringsbygg med kabler i taket.

I slutten av 2022 lanserer Schneider Electric fire nye bordmodul-varianter i hvit og antrasitt med fire eller seks uttak og Actassi datauttak. Alt kommer ferdig bestykket.

 

kontorbord med moderne bordenhet til strømuttak i front og kvinne med lyseblå bluse som setter USB-kabel i uttaket i bakgrunnen.
FLERE STØRRELSER: Schneider Electric har også fine og praktiske bordenheter i ulike størrelser. På bildet ser du bordenhet M.
strømuttak i gulv med åpent lokk og tre moduler for vanlig stikkontakt og USB.

Se filmen: Dette er Unica System+

montering av strømuttak i gulv med fokus på arbeidskoffert og verktøy.

Oppgradere arbeidsplassen med nye strømuttak?

Sertifikater