Belysning

I vår del av verden betyr riktig lys svært mye for trivselen. Det finnes mange forskjellige løsninger på markedet og en del av dem krever planlegging slik at en trygg og riktig løsning oppnår. Kontakt oss derfor tidlig i bygge- eller oppussingsprosessen slik at du får en løsning du vil trives med i mange år fremover.

Etter 20 år er smarthuset i ferd med å leve opp til sitt navn: Nå er samstemt teknologi på god vei inn i norske hjem. Du forlater boligen med en fjærlett berøring på den vegg-hengte skjermen som avskjedshilsen. Huset reagerer umiddelbart: Lamper slukkes, og panelovnene går i sparemodus, innbruddsalarmen aktiviseres og dørene låses.

Vel hjemme igjen sørger fingertuppen for å tenne lamper og slå av alarmen. Ovnene ble mobilisert for en time siden for at det skulle være lunt til du kom hjem, slik du hadde programmert. Lampene dimmes, en projektor senkes ned fra en luke i taket, et lerret ruller ned foran bokhyllene og markisene stenger sollyset ute.

Al Elektriske kan hjelpe deg med å gjøre boligen din til et Smarthus som er tryggere, smartere og billigere i drift. Å ha et Smarthus byr på mange muligheter – også innen ENØK. Smarte hus gir deg bedre kontroll over lys- og varmestyring, samt multimedia og alarmer.

Dette gjør hverdagen enklere, tryggere og billigere!

Kontakt oss

Har du spørsmål? Ta kontakt!

Se prosjekter

Sertifikater