Vi er AL Elektriske

Din lokale Elektriker i Fredrikstad siden 1990!

Om oss:

AL Elektriske AS er en lokal elektroinstallatør i Fredrikstad. Vi er stolt medlem av Norgeseliten, en av Norges største elektrikerkjeder. Norgeseliten består av over 180 seriøse og profesjonelle installasjonsbedrifter.

Vi i AL Elektriske er opptatt av deg som kunde. Vi ønsker til enhver tid å gi et produkt som kunden er fornøyd med. AL Elektriske er din lokale elektriker i Fredrikstad og Hvaler, men vi tar også jobber i resten av Østfold området.

Vår fremtidsvisjon er å være i forkant, utvikle våre ansatte, bruke ny og effektiv teknologi slik at våre kunder får det de forventer og at våre ansatte har en trivelig og interessant hverdag.

Vi har allsidig, lang erfaring gjennom mange år, og tilegnet oss kunnskap innen det meste innenfor El-installasjon. Arbeidsoppgavene kan være alt fra å koble opp en kontakt til å jobbe med komplisert skipselektronikk.

Historie:

Andreassen og Larsen Elektriske (AL Elektriske AS) ble startet i 1990 av Knut Andreassen og Jarle Larsen.

Etter ganske kort tid viste det seg at det var behov for flere ansatte og i løpet av disse årene har vi vokst til totalt 13 ansatte. I dag har vi kontorer i Mosseveien 110.

I årene som har gått har vi tilknyttet oss medarbeidere med forskjellig kompetanse og arbeidsområder, og resultatet er at dagens AL Elektriske kan utføre det meste innenfor elektrofaget. Vi har fortsatt drift med 13 ansatte. Jarle Larsen er daglig leder i dag som for 26 år siden, mens Knut Andreassen har gått av med pensjon. På eiersiden er det nå ytterligere 3 ansatte i tillegg til Jarle Larsen involvert.

Tjenester

Våre tjenester

AL Elektriske utfører alt av installasjoner i hus, hytter, næring og industri. Flere av våre montører har lang og bred erfaring og kan bistå med råd og veiledning gjennom hele prosjektet. Vi har Ekomnettautorisasjon for tele og data installasjoner.

Tjenester

Kontakt oss

Har du spørsmål? Kontakt oss!

Kontakt oss

Sertifikater