Varmekaler lagt ut på gulv med rød netting

Varmekabler til bad

Varmekabler til bad installeres

I dag ønsker de aller fleste husstander i Norge å ha varmekabler på badet. Varmekabler gir økt komfort året rundt, og bidrar i tillegg for mange til å redusere husstandens totale strømforbruk. Det er forholdsvis enkelt å legge varmekabler både i nytt og i eksisterende bad, men mange opplever frustrasjon i hverdagen fordi varmekablene plutselig slutter å fungere.

Feil installasjon av varmekabler medfører dessverre store ekstrakostnader for mange, og det er derfor veldig viktig at man følger rett fremgangsmåte når man legger varmekabler på bad. Vi i Norgeseliten hjelper deg gjerne med denne prosessen.

Det finnes en rekke tekniske løsninger når det kommer til varmekabler. Varmen i gulvet kan enten styres ved hjelp av en egen termostat kun for varmekablene, eller av en sentralstyrt enhet som styrer all varme i huset ditt. En elektriker fra Norgeseliten kan gi deg gode råd om hvilke typer varmekabler og hvilke varmestyringssystem som best passer din bolig, og vi hjelper deg gjerne med selve installasjonen av varmekablene hvis du også ønsker det.

Kontakt din lokale elektriker fra Norgeseliten i dag for en uforpliktende samtale om hvilke muligheter du har for varmekabler i din bolig.

Sertifikater